Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Fiyonk Pasta
Grammoja: 500 gr.
Kypsennysaika: 8 - 10 minuuttia
Ainesosat: Anadolu Amber Durumvehnäjauho, puhdas vesi.
Laatikossa: 20
Säilyvyysaika: 2 vuotta
100 g KYPSENTÄMÄTÖN PASTA NUTRIENTIT
Energia 358 kcal
Proteiini 10.5 g
Rasva 1 g
Tyydyttynyt rasva 0.3 g
Transrasva 0
Kolesteroli 0
Hiilihydraatti 77 g
Kokonais sokeri 2.63 g
Jagada tekee yhteistyötä hollantilaisten ja turkkilaisten spagetti- ja pastatuottajien kanssa. Tuotteemme on valmistettu 100 % durumvehnäsemolasta laatustandardien mukaisesti.
Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.
Kivipesuinen turkkilainen peshtemal-pyyhe (kivillä pesty) vintage-efektillä - 100 % OekoTex®-sertifioitua puuvillaa - Käsin solmitut hapsut. Alkuperäiset paksut ommellut raidat, jotka tuovat pyyhkeeseen ainutlaatuisen reliefityylin. Kivipesuinen turkkilainen pyyhe omaa erittäin hyvän imukykyisyyden ja äärimmäisen pehmeän tuntuman kivipesujen ansiosta. Kivipesu on prosessi, joka ei salli tarkasti saman sävyn saamista yhdestä pyyhkeestä toiseen; jokainen pyyhe on ainutlaatuinen, aivan kuten haalistuneet farkut.
Mitat (cm): 90*170
Paino (g/kpl): 350
Massara Express Pähkinä Lokum Maailma! Jokaisen kahvikupin erityiseksi tekevät, kaikkien rakastamat, klassiset ja erityiset pähkinäherkut.. AINEKSET: Sokeri, Pähkinä, Vesi, Maissitärkkelys, Sitruunahappo (E330), Kaakao.
12 kappaletta x 454 grammaa
Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisää lokum-lajikkeita!
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
La Perla Mustat oliivit viipaleina, liemessä, mustattu 4.250 ml
Tarjoaja ei anna yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 4.250 ml
MERKKI: La Perla
RESEPTI: liemessä, mustattu
LAATU: Mustat oliivit
Pakkaus: 6
VERSIO: viipaleina
Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koosta. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia myös yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koostaaan. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Mikään ei kuvaa paremmin mielikuvissamme kesäistä maaseutua, maataloutta, aurinkoa ja maan tuoksuja kuin tomaatti. Ehkä on jotain muuta, esimerkiksi viljakenttä, eikö? Ota vilja, ota tomaatti ja mitä siitä voi syntyä? Pasta-annos. Casa Di Cecco -tomaattikastikkeet juhlistavat juuri tätä yhdistelmää tomaatin ja viljan välillä. Ainoa asia, mitä teemme, on helpottaa työtä näiden kahden välillä ja viihdyttää teitä esittelemällä niitä "kaikilla mahdollisilla tavoilla". Keitä pasta ja lisää yksi tomaattikastikkeistamme, niin homma on hoidettu. Tervetuloa Casa Di Cecco.
Aikaisemmin leipää piti säilyttää mahdollisimman pitkään, ja sitä pehmennettiin tuoreilla tomaateilla tai sillä, mitä maa tarjosi. Se oli toinen aikakausi. Nykyään bruschetta on suosikkialkuateria, suosituin lisuke ystävien kanssa nautittavalle aperitiiville. Ja me, Casa Di Cecco -yrityksessä, olemme valmistaneet teille parasta bruschettaa valitsemalla parhaat vihannekset ja sienet, jotta teillä on vain valinnanvaikeus. Vain vähän leipää, paahdettuna tai ei, lasillinen (hyvää) viiniä ja se on siinä. Riippumatta siitä, pidätkö mausteisesta, sienistä tai paprikoiden intensiivisestä mausta, ei ole väliä, sillä kaikille on jotakin. Salute!